Spēļu automāti ar pasaku tēmu

Spēļu automāti ar pasaku tēmu

Vai jebkad esat domājis, kāpēc pasaku tēma ir tik populāra gan bērnu, gan pieaugušo vidū? Droši vien tādēļ, ka tās vienmēr beidzas laimīgi un labais uzvar ļauno. Kurš gan nevēlētos dzīvot skaistā pasakā? Diez vai ir tāds cilvēks. Lai laimētu balvu, jums ne tikai ir jāgriež celiņi ar augļu simboliem, pateicoties šīs tēmas popularitātei, varat spēlēt pasaku spēļu automātus, kuros arī varat piedzīvot laimīgas beigas ar patīkamu naudas summu savā spēlētāja kontā. Tālāk atrodamajās rindiņās pastāstīsim par dažiem interesantiem spēļu automātiem ar pasaku tēmu, un uzskatām, ka šīs spēles jūs piesaistīs tāpat kā mūs. Ienirstiet maģiskajā pasaulē.

Frog Story

Šo EGT spēļu automātu iedvesmoja slavenā pasaka par vardi, kas pēc skūpsta pārvērtās par princesi. Grafiskie elementi ir ļoti detalizēti, nodrošinot, ka iemīlēsieties spēlē Frog Story. 5 celiņi, 3 rindas, 20 fiksētas laimējošās līnijas ar lielu skaitu bonusu. Tā īsumā varētu aprakstīt šo dārgumu. Atradīsiet simbolu Wild (tas darbojas kā džokers) un arī simbolu Scatter, kas darbojas kā klasisks laimesta simbols, kas jāuzgriež tikai divreiz, lai laimētu naudu.

Mermaids Millions

Nākamo spēļu automātu, ko apskatīsim, ir izstrādājis uzņēmums Microgaming. Spēlē Mermaids Millions varat ieskatīties jūras dziļumā, kur ieraudzīsiet jūras fejas, astoņkājus, jūras zvaigznes un citus okeāna iemītniekus. Ar roku zīmēti grafiskie elementi lieliski papildina pasaku atmosfēru. Spēļu automātam ir 5 celiņi, 3 rindas un 15 pielāgojamas laimējošās līnijas, kā arī tradicionālie simboli Wild un Scatter. Interesanta šī spēļu automāta funkcija ir bonusa spēle, kura tiek aktivizēta, kad uzgriežat vismaz 3 Treasure Bonus simbolus. Kādi dārgumi ir atrodami jūras dzelmē?

Koi Princess

Vēl viens spēļu automāts, ar ko vēlamies iepazīstināt, ir Net Entertainment spēļu automāts Koi Princess. Šajā spēļu automātā arī ir 5 celiņi ar 3 rindām, un jūs varat laimēr 20 laimējošās līnijās. Šī spēļu automāta pievilcība ir dažādie bonusi. Zemām likmēm ir pieejams mazāk bonusu nekā augstākām likmēm. Pateicoties bonusu ratam, kas parādās pēc trīs simbolu Scatter (Bonus) uzgriešanas, varat iegūt 10 bezmaksas griezienus, kas ir 10 bezmaksas griezieni ar garantētu laimestu vai tūlītēju laimestu. Bonusi šajā spēlē ir nepamatoti, tāpēc būtu žēl neizmēģināt šo spēli.

Dragons of Fortune

Visur, kur skatāties — pūķi. Tiešsaistes spēļu automāta Dragons of Fortune autori ir SYNOT Games izstrādātāji. Vēl viens grafiski izsmalcināts spēļu automāts ar 243 laimēšanas iespējām, kurā varat griezt 5 celiņus un 3 rindas. Tam netrūkst tradicionālo simbolu Wild un Scatter. Simbols Scatter šeit tiek saukts par Bonus. Ja to uzgriezīsiet vismaz trīs reizes, tiks aktivizēta īpaša spēle. Šeit varat izvēlēties no pieciem pūķiem, katrs no tiem sniedz atšķirīgu skaitu bezmaksas griezienu, kā arī atšķirīgu laimesta reizinātāju. Ja izvēlaties pūķi ar lielāku bezmaksas griezienu skaitu, jūs iegūstat mazāku laimesta reizinātāju (un otrādi). Klasiska šī tiešsaistes spēļu automāta funkcija ir riska spēle, ko varat spēlēt pēc laimesta. Šī spēle ir klasiska kāršu spēle, kurā jums ir jāuzmin kārts krāsa. Ja uzminēsiet pareizi, laimests tiks divkāršots, ja nē — zaudēsiet balvu. Šis spēļu automāts mūs izklaidēja, un, mūsuprāt, tā izklaidēs arī jūs. Kurš no pūķiem būs jūsu laimīgais?

Claws vs Paws

Cīņa starp kaķiem un suņiem ir mūžīga, un šis duelis ir atrodams Playson spēļu automātā Claws vs. Paws. Pasakaini grafiskie elementi 5 celiņi, 3 rindas un 20 laimējošās līnijas, kā arī daudz vilinošu bonusu. Jūs to visu atklāsiet spēļu automātā, kura galvenie tēli, kā iepriekš minējām, ir laupītājs kaķis un sargsuns, kurš cenšas aizsargāt banku no laupīšanas. Bez tradicionālā simbola Wild atradīsiet simbolu Scatter trīs formās. Uz visiem ir attēlots nerātnais kaķis, taču katru reizi ar kaut ko citu. Vienu reizi tā ir nauda, citu — pērles, bet pēc tam redzat to ar zelta stieņiem. Kad esat uzgriezis pēdējo no šiem trim simboliem, jūs iegūstat trīs veidu bezmaksas griezienus. Turklāt jebkurā spēles brīdī šī gudrā meitene var pievienot liela laimesta kombināciju (Big Win Hacking). Sargsuns nevēlas atpalikt, tāpēc ir iespējams iegūt trīs bezmaksas griezienus. Tas vēl nav viss. Spēlējot jūs vācat žetonus. Ja piepildīsiet glāzi, kas ir redzama augšējā kreisajā stūrī, varēsiet spēlēt spēli ar bonusa ratiem. Katrs bonuss ir labāks par iepriekšējo.

Maģiskas spēles ar pasakainu bonusu

Nozvanīja zvans, un pasaka ir beigusies. Mēs izbaudījām šo ceļojumu maģiskajā pasaulē, un jāsaka, ka mums patika visi spēļu automāti ar pasaku tēmu. Nonāciet pasaku valstībā, spēlējot šos populāros spēļu automātus, spēlējiet bonusu spēles, notveriet veiksmi un gūstiet pasakainus laimestus. Arī pasaku dzīvei ir jāsagatavojas. Reģistrējieties tiešsaistes kazino un saņemiet lielisku reģistrēšanās bonusu. Novēlam lieliski pavadīt laiku!

Spēļu automāti